KLS: Zvezda uz dosta muke savladala ‘pobratima’

Izvor: HotSport.rs, 24.Maj.2016, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLS: Zvezda uz dosta muke savladala ‘pobratima’

Crvena zvezda je u poslednjem kolu “A” grupe KLS lige savladala FMP Železnik 72:67 (16:22, 18:17, 24:12, 14:16).

Crvena zvezda će sa prvog mesta u plej-of KLS lige na megdan Mega Leksu. U borbi za prvo mesto crveno-beli su pobedili “pobratima” iz Železnika 72:67. Pružili su “panteri” jak otpor šampionu ABA JTD lige, a meč je odlučila sjajna treća četvrtina čete Dejana Radonjića koju >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je dobila sa 24:12 i tako okrenula prednost koju je imao FMP.
Zvezdu je do pobede vodio Kinsi sa 17 poena, Mitrović je “upisao” 11, a Miler 10 poena. Sa druge strane tri igrača su imala po 12 koševa Đoković, Lazarević i Dobrić.
Sada su poznati i svi parovi polufinala KLS lige, a sastaće se Crvena zvezda – Mega Leks i Partizan – FMP Železnik. Polufinale se igra na dve pobede.

CRVENA ZVEZDA – FMP Železnik 72:67 (34:39)
CRVENA ZVEZDA: Kinsi 17, Rebić, Dangubić 9, Mitrović 11, Lazić, Micić 3, Simonović, Gudurić, Jović 8, Miler 10, Cirbes 9, Štimac 5.
FMP ŽELEZNIK: Davidovac 9, Apić 8, Jeković, Đoković 12, Lazarević 12, Bursać 2, Dobirć 12, Miladinović, Seslja 3, Kenić, Radovanović, Tejić 9.


The post KLS: Zvezda uz dosta muke savladala ‘pobratima’ appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda i Mega slavili pred polufinalni duel

Izvor: B92, 24.Maj.2016

Košarkaši Crvene zvezde i Mega Leksa ostvarili su pobede u poslednjim mečevima grupne faze u Superligi...Crveno-beli su u A grupi savladali FMP rezultatom 72:67 pa sa maksimalnih 6-0 završavaju prvi deo takmičenja...Rival ekipi Dejana Radonjića u polufinalnoj seriji biće Mega Leks koji je u poslednjem...

Nastavak na B92...

Zvezda protiv Mege u polufinalu! FMP vodio 13 razlike, ali je izgubio u Pioniru (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Maj.2016

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su prvo mesto u grupi A, pošto su u šestom kolu savladali FMP rezultatom 72:67...Crveno-beli nisu dobro počeli meč i u jednom momentu imali su i 13 poena zaostatka. Činilo se da su ''prelomili'' meč na početku poslednje deonice, ali su Panteri do samog kraja...

Nastavak na Telegraf.rs...

RJLS: Zvezda posle drame dobila Megu

Izvor: MVP.rs, 25.Maj.2016, 20:23

Juniori crveno-belih su se plasirali u finale...Još jednom, finale jednog takmičenja će odigrati "večiti" beogradski rivali, Partizan NIS i Crvena zvezda Telekom. Crveno-beli su u drugom polufinalnom duelu Finalnog turnira Roda Juniorske lige Srbije pobedili Mega Leks rezultatom 85:79 i tako došli...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.