Da se zna stariji: FMP namučio Zvezdu

Izvor: Vesti-online.com, 24.Maj.2016, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da se zna stariji: FMP namučio Zvezdu

U poslednjem, šestom kolu A grupe Super lige Srbije, Crvena zvezda je u "Pioniru" pobedila FMP 72:67 i obezbedila pol poziciju pred plej-of. Klub iz predgrađa, inače finalijala crveno-belih, namučila je četu Dejana Radonjića, posebno u prvom poluvremenu.

Gosti iz Železnika vodili su posle 20 minuta pet poena razlike, ali dobra treća četvrtina, koju je domaćin dobio 24:12 odlučila je pobednika.

U grupi B, Mega Leks je ubedljivo slavio protiv Borca 102:74.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Ovim trijumfom, rešene su sve dileme pred plej-of. U polufinalu igraće: Crvena zvezda - Mega Leks i Partizan - FMP Železnik. Polufinale se igra na dve dobijene, a finale na tri.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

KLS: Zvezda uz dosta muke savladala ‘pobratima’

Izvor: HotSport.rs, 24.Maj.2016

Crvena zvezda je u poslednjem kolu “A” grupe KLS lige savladala FMP Železnik 72:67 (16:22, 18:17, 24:12, 14:16).. . Crvena zvezda će sa prvog mesta u plej-of KLS lige na megdan Mega Leksu. U borbi za prvo mesto crveno-beli su pobedili “pobratima” iz Železnika 72:67. Pružili su “panteri”...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.