KK Zvezda: Dugi pregovori završeni, Stefan Jović je naše peto pojačanje

Izvor: Blic, 21.Sep.2014, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK Zvezda: Dugi pregovori završeni, Stefan Jović je naše peto pojačanje

Košarkaški klub Crvena zvezda potvrdio je da je Stefan Jović potpisao trogodišnji ugovor.

"U redove crveno-belih stigao je još jedan srebrni reprezentativac sa Svetskog kupa u Španiji. Reč je o Stefanu Joviću (1990, 198) koji igra na poziciji plejmejkera. Jović je sa Zvezdom potpisao trogodišnji ugovor i tako je uspešno stavljena tačka na pregovore koji su otpočeli odmah po završetku prošle sezone", saopštili su crveno-beli.

Jović je privukao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << veliku pažnju partijama na Mundobasketu iako je imao epizodnu ulogu, dobro se pokazao u defanzivi i ispunjavanju zadataka selektora Aleksandra Đorđevića, čime je opravdao poziv.

Bivši igrač Radničkog iz Kragujevca je sa reprezentacijom prošle godine osvojio srebro na Mediteranskim igrama i bronzu na Univerzijadi, a ove je posle drugog mesta na Mundobasketu postao peto pojačanje, posle dolazaka Markusa Vilijamsa, Nemanje Dangubića, Nikole Kalinića i Maika Cirbesa.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Košarka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dugi pregovori završeni, Stefan Jović peto pojačanje Zvezde

Izvor: Blic, 21.Sep.2014

Košarkaški klub Crvena zvezda potvrdio je da je Stefan Jović potpisao trogodišnji ugovor..."U redove crveno-belih stigao je još jedan srebrni reprezentativac sa Svetskog kupa u Španiji. Reč je o Stefanu Joviću (1990, 198) koji igra na poziciji plejmejkera. Jović je sa Zvezdom potpisao trogodišnji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.