KK: Sedmica Reala protiv trećeligaša

Izvor: B92, 26.Okt.2016, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK: 'Sedmica' Reala protiv trećeligaša

Real Madrid deklasirao je trećeligaša Leonesu u prvom meču šesneastine finala Kupa kralja – 7:1 (2:0).

'Kraljevski' klub igra ovu fazu ranije od ostalih timova jer ga početkom decembra očekuje učešće na Svetskom prvenstvu za klubove.

Pobedu gostiju najavio je Đani Zuverlon autogolom u šestom minutu, da bi Marko Asensio duplirao vođstvo Reala u 32. minutu.

Alvaro Morata otvorio je seriju golova u drugom poluvremenu u 46. minutu, zatim je ponovo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sedam minuta kasnije, bio precizan asensio, da bi Morata u 55. minutu takođe postigao svoj drugi gol.

Naćo Fernandes pogodio je za 6:0 u 68. minutu, Benja je u 84. postigao jedini pogodak za domaćina, dok je konačan rezultat postavio Marijano Majia u nadoknadi vremena.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.