Realova dobitna kombinacija - Morata X2, Asensio X2, Načo i Dijaz! Leonesa dobila sedmicu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2016, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Realova dobitna kombinacija - Morata X2, Asensio X2, Načo i Dijaz! Leonesa dobila sedmicu (VIDEO)

Trećeligaš ipak dobio suvenir za uspomenu - gol Kraljevskom klubu

Fudbaleri madridskog Reala lako su obezbedili plasman u osminu finala španskog Kupa pošto su na gostovanju „nagrdili“ trećeligaša Leonesu rezultatom 7:1. 

Bila je to savršena prilika za Zinedina Zidana da protiv bespomoćnog protivnika oproba sve one koji nisu u prvom planu. I nije se pokajao. Mogao je da vidi nova dva gola Alvara Morate, vrlo dobru rolu Marka Asensija >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na levom boku i njegova dva hica, kao i još neke dobre, kao i loše stvari koje će Real morati da ispravi u budućnosti.

Leonesa je iz ove utakmice dobila nezaboravno iskustvo protiv jednog od najvećih klubova na planeti i nema za čim da žali, uprkos sedmici u mreži. Ako ništa drugo, trećeligaš je dobio jedan gol za uspomenu i to od rezerviste Benje, koji će pogodak sigurno prepričavati svojim unucima jednog dana.

Igrači Leonese su duel sa Realom otvorili u stilu - nemojte vi, mi ćemo - pa su tako Real častili autogolom već u šestom minutu. „Strelac“ je bio Zujverlon posle kornera s desne strane. Nije mnogo bilo potrebno gostima da dođu do zasluženog pogotka, odnosno da se nastavi poigravanje u stilu mačke i miša. U periodu od 32. do 56. minuta usledio je naizmenični niz Asensija i Morate, gde su čak tri gola postignuta u vremenskm rasponu od deset minuta, počev od starta drugog poluvremena.

Pogodak u dresu Kraljevskog kluba ubeležio je i Načo, a nakon što je Benja u 84. minutu uknjižio utešni gol, Marijano Dijaz postavio je konačnih 7:1.

Rutinski.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Makaze" defanzivca Reala bi mogle da dobiju "Puškaša"! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2016

Real je deklasirao niželigaša Leonesu u Kupu Kralja, u strelce se upisao i Načo...Ekipa Real Madrida gostovala je Leonesi u okviru 1/16 finala Kupa Kralja, lako su "Los Blankosi" izašli na kraj sa niželigašem, smestili su im čak sedam golova, a više o samom susretu OVDE...Po dva gola postigli...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.