Makaze defanzivca Reala bi mogle da dobiju Puškaša! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2016, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Makaze" defanzivca Reala bi mogle da dobiju "Puškaša"! (video)

Real je deklasirao niželigaša Leonesu u Kupu Kralja, u strelce se upisao i Načo.

Ekipa Real Madrida gostovala je Leonesi u okviru 1/16 finala Kupa Kralja, lako su "Los Blankosi" izašli na kraj sa niželigašem, smestili su im čak sedam golova, a više o samom susretu OVDE.

Po dva gola postigli su Asensijo i Morata, autogol je postigao Zuvirlun, da bi po jedan gol postigli i mladi Dijaz i Načo.

Potonji je postigao evrogol, naleteo je na jednu loptu sa desne strane i makazicama je u letu smestio u mrežu domaće ekipe. Kako je to izgledalo pogledajte u prilogu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real Madrid - Dobri su fudbaleri, ali su jako nekulturni! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2016, 13:40

Pogledajte u kakvom je stanju bila svlačionica Real Madrida nakon utakmice protiv Leonese...Ekipa Zinedina Zidana je sinoć uspela da savlada Kultural Leonesu sa ubedljivih 7:1, odigrali su dobar meč i nisu imali nikakvih problema protiv niželigaša u kupu...Ipak, pokazali su veliko nepoštovanje...

Nastavak na Sportske.net...

Kakva majstorija! Igrači Danubija uradili nezamislivo! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2016

Golovi postignuti takozvanom "štiklom" uvek su bili aktraktivni, ovi fudbaleri su stvar podigili na viši nivo...Danubio je u okviru devetog kola urugvajske Primere savladao River Plejt na svom terenu...Na kraju je bilo 2:1 za domaće, a drugi gol bio je prava majstorija...Igrao se 59. minut, na semaforu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.