Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Maj.2020, 22:03

KK Crvena zvezda zadovoljna odlukom klubova ABA lige

Košarkaški klub Crvena zvezda izrazio je zadovoljstvo "velikim jedinstvom klubova" u regionu, koji su glasali da se sezona u ABA ligi otkaže zbog pandemije koronavirusa.

NA Skupštini ABA lige danas je odlučeno da se sezona otkaže, da se ne proglasi šampion i da nema ispadanja, a da se liga za narednu sezonu proširi sa još dva kluba, Borcem iz Čačka i Splitom, koji su dobili specijalne pozivnice.

"Crvena zvezda iskazuje zadovoljstvo velikim >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << jedinstvom klubova u regionu koji su shvatili ozbiljnost situacije i činjenicu da igrači nisu trenirali više od dva meseca. U novim okolnostima, klubovi će imati dovoljno vremena da se pripeme za novu sezonu koja će biti prepuna izazova u situaciji u kojoj su svi klubovi i liga pretrpeli veliku štetu, ali i koje čeka velika neizvesnost zbog pandemije koja još nije završena", navodi se na sajtu Zvezde.

Kako se navodi, odluka je doneta glasovima većine klubova i ona je u saglasju sa odlukom koju je donela Evroliga o otkazivanju sezone zbog više sile.

Advokatska kancelarija KK Crvena zvezda i advokatska kancelarija ABA lige sačiniće sporazum o vansudskom poravnanju u vezi tužbe koju je Zvezda podnela nadležnom sudu u Zagrebu, na odluke koje su donete o nedolasku crveno-belih na utakmicu protiv Budućnosti u Podgorici.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Košarka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KK Crvena zvezda zadovoljna odlukom klubova ABA lige

Izvor: Danas, 27.Maj.2020

Košarkaški klub Crvena zvezda izrazio je zadovoljstvo "velikim jedinstvom klubova" u regionu, koji su glasali da se sezona u ABA ligi otkaže zbog pandemije korona virusa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.