Sport

0

KK Crvena zvezda zadovoljna odlukom klubova ABA lige

Autor: KP

Izvor: Beta

KK Crvena zvezda zadovoljna odlukom klubova ABA lige

Izvor: Foto: Beta / Branislav Bozic / DS

NA Skupštini ABA lige danas je odlučeno da se sezona otkaže, da se ne proglasi šampion i da nema ispadanja, a da se liga za narednu sezonu proširi sa još dva kluba, Borcem iz Čačka i Splitom, koji su dobili specijalne pozivnice.

"Crvena zvezda iskazuje zadovoljstvo velikim jedinstvom klubova u regionu koji su shvatili ozbiljnost situacije i činjenicu da igrači nisu trenirali više od dva meseca. U novim okolnostima, klubovi će imati dovoljno vremena da se pripeme za novu sezonu koja će biti prepuna izazova u situaciji u kojoj su svi klubovi i liga pretrpeli veliku štetu, ali i koje čeka velika neizvesnost zbog pandemije koja još nije završena", navodi se na sajtu Zvezde.

Kako se navodi, odluka je doneta glasovima većine klubova i ona je u saglasju sa odlukom koju je donela Evroliga o otkazivanju sezone zbog više sile.

Advokatska kancelarija KK Crvena zvezda i advokatska kancelarija ABA lige sačiniće sporazum o vansudskom poravnanju u vezi tužbe koju je Zvezda podnela nadležnom sudu u Zagrebu, na odluke koje su donete o nedolasku crveno-belih na utakmicu protiv Budućnosti u Podgorici.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR