Izvor: HotSport.rs, 11.Jun.2015, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KALINIĆ PORUČUJE: Da sezonu iz snova završimo u velikom stilu!

Krilni igrač Crvene zvezde izneo je svoja očekivanja pred početak finalne serije u Superligi u kojoj je njegov tim označen kao veliki favorit za osvajanje titule šampiona Srbije.

 Navijači Crvene zvezde na titulu šampiona Srbije čekaju punih 17 godina, tačnije od 1998. godine. Oni su ubeđeni u takav ishod i nema sumnje da bi to bio kraj sezone iz snova. Sa tim se slaže i jedan od ljubimaca ‘Delija’, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Nikola Kalinić.
- Ostaje nam da pređemo još jedan stepenik, da ostvarimo još jedan zacrtani cilj i da sezonu završimo u velikom stilu – poručio je Nikola Kalinić.
Kompletna košarkaška javnost očekivala je u finalu Partizan i Crvenu zvezdu. Problema za ‘večite rivale u polufinalima nije bilo, iako krilni igrač crveno-belih nije zadovoljan igrom svog tima u drugom okršaju sa Mega Leksom.
- Iza nas je težak meč u Sremskoj Mitrovici, sigurno da nas ne raduje čak 98 primljenih poena. Ali, pobedi se ne gleda u zube. Najvažnije da smo odradili posao, uspešno izneli sve situacije na terenu i iz polufinala izašli kao pobednici. Partizan je bio favorit. Svaka čast Metalcu na svemu što je učinio ove sezone, ali, crno-beli su mnogo ozbiljniji u ovom trenutku – istakao je Nikola Kalinić.
Finalna serija počinje u petak u 21 sat utakmicom u Pioniru u kojoj će Crvena zvezda biti domaćin. Serija se igra po sistemu 1-1-1-1-1.
The post KALINIĆ PORUČUJE: Da sezonu iz snova završimo u velikom stilu! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.