Printezis i Spanulis stavili OAKA arenu sa “sajlent“, Olimpijakos pred šampionskom titulom (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jun.2015, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Printezis i Spanulis stavili OAKA arenu sa “sajlent“, Olimpijakos pred šampionskom titulom (VIDEO)

Ubedljivo najbolji kod Panatinaikosa bio je centar Lukas Mavrokefalidis sa 28 poena i šest skokova. Ej Džej Sloter je postigao 11 poena, a jedan manje dao je bivši plejmejker Crvene zvezde Demarkus Nelson

Navijači u Pireju polako mogu da hlade šampanjac. Košarkaši Olimpijakosa poveli su protiv Panatinaikosa sa 2:0 u finalnoj seriji plej-ofa grčkog šampionata i sada im nedostaje jedan trijumf da osvoje 11. titulu prvaka u klupskoj istoriji.

Pirejski crveno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su kao gosti savladali najvećeg rivala sa 76:69 (21:14, 17:19,16:17, 22:19) i sada će za dva dana imati meč loptu na svom terenu.

Olimpijakos je zasluženo došao do pobede. Gosti su jednostavno mnogo jače ušli u utakmicu, pokazali da im huk protivničkih navijača sa tribina ne predstavlja nikakav problem.

Nije se Panatinaikosa predavao posle lošeg starta utakmice, ali kada god bi se domaći približili na dva ili tri poena zaostatka, napravili bi neku glupost uglavnom u odbrani, što je dobro ukomponovani tim Olimpijakosa znao da iskoristi.

Jorgos Printezis je sa 17 poena predvodio crveno-bele, tri manje ubacio je Tremel Darden, dok je Vasilis Spanulis dodao 11 poena, uz trojku u poslednjim trenucima prvog poluvremena koja je posebno iznervirali protivničke igrače i navijače.

Ubedljivo najbolji kod Panatinaikosa bio je centar Lukas Mavrokefalidis sa 28 poena i šest skokova. Ej Džej Sloter je postigao 11 poena, a jedan manje dao je bivši plejmejker Crvene zvezde Demarkus Nelson.



(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.