KAKVA OSVETA: Ertel EKSPRESNO našao klub! U Barseloni OČIMA ne veruju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 19:45

KAKVA OSVETA: Ertel EKSPRESNO našao klub! U Barseloni OČIMA ne veruju!

Izdaja.

Tokom dana su Barselona i Tomas Ertel ozvaničili prekid saradnje, a prema navodima španskog novinara De Lukasa, Francuz će potpisati za Real i od naredne sezone nastupaće za Madriđane.

Naime, Ertel ima ponude da potpiše ugovor sa nekim od klubova iz španskog prvenstva, ali će na Real morati da sačeka. De Lukas prenosi da će iskusni bek na kraju postati član Reala iz Madrida, na godinu dana, plus opciju produženja na još 12 meseci.

CERRADO >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 👇 https://t.co/IoIBwp9D9R

— Chema de Lucas (@chemadelucas) January 19, 2021

Francuz je imao potpisanu saradnju sa Barselonom do leta 2022. godine, a spekulisalo o njegovom odlasku u Real, ali Katalonci to nisu prihvatili na najbolji način, pa je tada došlo i do incidenta na aerodromu.

Sada je Ertel slobodan igrač i čeka leto, kako bi prešao u redove Kraljeva.

Lester je samo dva boda iza lidera Junajteda, i njegovi navijači već sanjaju o scenariju iz 2016, kada su uzeli titulu. Večeras (21.15) im u goste dolazi Čelsi, i to je prava prilika za domaćine da pokažu da su ozbiljan konkurent za prvo mesto. Kvota na keca je 2,75, iks je 3,25, a dvojka 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lester - Čelsi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OSVETA TOMASA ERTELA: Francuz na korak od Real Madrida!

Izvor: HotSport.rs, 19.Jan.2021

Ertel će se Barseloni revanširati na najbolji mogući način! Francuski organizator igre, Tomas Ertel sada će se ‘osvetiti’ Barseloni u svakom smislu te reči! Kako prenose brojni međunarodni mediji, on će uskoro postati košarkaš Reala iz Madrida. Pre nešto manje od 24h raskinuo je saradnju...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.