Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2018, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Južna Amerika to ne pamti: VAR penal u 90.minutu odveo River u finale Kopa Libertadores, Kolumbijac bežao od igrača Gremia! (VIDEO)

Kolumbijski arbitar Andres Kunja je hrabar čovek. Mnogo hrabar čovek. Ovom konstatacijom gotovo svi svetski mediji počeli su izveštaj sa revanš meča polufinala Kopa Libertadores između brazilskog Gremija i River Plate. Noćas u Porto Alegreu je ispisana istorija fudbala. River Plata se posle pobede u gostima (2:1) plasirala u finale gde bi mogla ...

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija štitila sudiju koji je uz pomoć VAR dosudio penal za River Platu

Izvor: Beta, 31.Okt.2018

Policija za razbijanje demonstracija morala je da štiti fudbalskog sudiju Andreasa Kunja, koji je u završnici utakmice u Porto Alegreu dosudio penal za River Platu protiv Gremija, u polufinalu Kupa Libertadores.Kunja je noćas, u 86. minutu dosudio penal za River, nakon što je pregledao video snimak....

Nastavak na Beta...

River Plejt srušio Gremio, sudija pod pratnjom policije

Izvor: B92, 31.Okt.2018

Mnogo uzbuđenja bilo je u revanš duelu polufinala Kupa Libertadores gde je Rivar Plejt slavio kao gost u Porto Alegreu protiv Gremija sa 2:1.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.