Juventus siguran protiv Spala, Udineze savladao Romu

Izvor: RTS, 24.Nov.2018, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus siguran protiv Spala, Udineze savladao Romu

Fudbaleri Juventusa zabeležili su novi trijumf u Seriji A, pošto su u utakmici 13. kola na svom terenu savladali ekipu Spala 2:0. Udineze iznenadio Romu i slavio minimalnu pobedu. Inter rezultatom 3:0 slavio protiv Frosinonea.
Juventus je u 13. kolu Serije A zabeležio 12. pobedu, a nova žrtva "Stare dame" bila je ekipa Spala – 2:0.

Kristijano Ronaldo doveo je Juve u vođstvo u 29. minutu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da bi konačan rezultat postavio Mario Mandžukić u 60. minutu utakmice.
Juventus je ubedljivo prvi na tabeli italijanskog šampionata sa 37 osvojenih bodova, devet više od Napolija koji u nedelju na svom terenu igra protiv Kjeva.
U prvoj utakmici dana, Udineze je na svom terenu savladao ekipu Rome 1:0, a strelac jedinog gola bio je Argentinac De Paul u 54. minutu utakmice.
U poslednjem meču subotnjeg programa, Inter je na svom terenu savladao ekipu Frosinonea 3:0. vostruki strelac za nero-azure bio je Balde Kejta, dok je jedan gol postigao Leutaro Martinez.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RONALDO VODIO STARU DAMU DO POBEDE: Juventus bolji od Spala u Torinu! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 24.Nov.2018

Fudbaleri Juventusa pobedili su danas Spal u Torinu sa 2:0, u 13. kolu Serije A.

Nastavak na Kurir...

Inter ubedljiv, blistao Keita Balde! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2018

Lak posao za ''Neroazure'' pred mnogo ozbiljniji zadatak u sredu, u Ligi šampiona..Posle Udinezea i Juventusa, koji su ranije danas osvojili bodove pred svojim navijačima, uspešan je večeras bio i Inter, koji je opravdao ulogu velikog favorita protiv Frozinonea na ''Meaci''...Tim Lućana Spaletija...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.