Juniori Zvezde idu na završni turnir Evrolige

Izvor: Vesti-online.com, 26.Feb.2017, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juniori Zvezde idu na završni turnir Evrolige

Mladi košarkaši Crvene zvezde osvojili su kvalifikacioni turnir Evrolige “Marko Ivković” koji je u prethodna tri dana igran u Beogradu, pošto su u finalu savladali vršnjake iz Mege sa 74:61 (28:8, 17:17, 13:21, 16:15).

Crveno-beli su meč praktično prelomili već u prvoj deonici koju su dobili sa čak 20 poena razlike, a razlika nije padala ni u jednom momentu do kraja duela  na manje od 11 poena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Zvezdu su do pobede vodili Đorđević sa 21 i Uskoković sa 20 poena, a vrlo dobar je bio i Paunović koji je dodao 15. U timu Vlade Vukoičića Bitdaze je uz 21 poen imao i 18 skokova, dok su po 11 poena dodali Drobnjak i Mišković.

U meču za treće mesto Ludvigzburg je savladao Sparse iz Sarajeva sa 82:59, peto mesto je pripalo Romi koja je bila bolja od tima GBA iz Praga (78:69), dok je Makabi pobedio ekipu Partizana (81:73) u meču za sedmo mesto.

Pored Crvene zvezde učešće na završnom turniru u Istanbulu, koji će biti odigran akda i Fajnal-for za seniore, obezbedili su još Barselona, Žalgiris i Real Madrid.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.