ANGT: Zvezda sedmi put zaredom na Završnom turniru

Izvor: B92, 26.Feb.2017, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANGT: Zvezda sedmi put zaredom na Završnom turniru

Juniori Crvene zvezde obezbedili su Završni turnir Evrolige pošto su u kvalifikacionom turniru "Marko Ivković" pobedili vršnjake iz Mega Bemaksa – 74:61.

Ekipa Slobodana Klipe bolje je otvorila meč i posle prvih deset minuta imala prednost od 28:8, ali je ekipa Mege Bemaksa uspela da se vrati u trećoj četvrtini serijom od 19:2 i smanji prednost crveno-belih.

Ipak, Zvezda je dobila poslednju četvrtinu i sedmi put uzastopno osigurala mesto na Završnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << turniru.

Najefikasniji u ekipi Zvezde bio je Vuk Đorđević koji je ubacio 21 poena, imao pet skokova i četiri asistencije, a pratio ga je Aleksa Uskoković sa 20, pet skokova i šest asistencija.

U timu Vlade Vukoičića istakao se Gruzin Goga Bitadze sa dabl-dabl učinkom – 21 poen i 18 skokova, ali je to bilo nedovoljno za pobedu Mega Bemaksa.

Na putu ka finalu kvalifikacionog turnira "Marko Ivković" u Železniku crveno-beli su pre Mega Bemaksa savladali Ludvigsburg (79:57), Partizan (85:56) i Stelazuru iz Rima (77:62).

Završni turnir u Istanbulu održava se u vreme kad i fajnal-for za seniore, a pored Crvene zvezde mt:s plasman su prethodno obezbedile ekipe Barselone, Žalgirisa i Real Madrida.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FANTASTIČAN USPEH: Zvezda na završnom turniru Evrolige! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Feb.2017

Juniorski sastav Crvene zvezde uspeo je da se plasira na završni turnir Evrolige za Juniore, takozvani “Adidas next generation tournament”, savladavši u finalu ekipu Mega Bemaksa rezultatom 74:61.. . Od samog početka Zvezda je stavila ekipi Mege do znanja da želi pobedu na turniru koji nosi ime...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.