Juniori Zvezde ponovo na završnom turniru Evrolige

Izvor: RTS, 26.Feb.2017, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juniori Zvezde ponovo na završnom turniru Evrolige

Juniori Košarkaškog kluba Crvena zvezda pobednici su "ANGT" turnira Evrolige održanog u Beogradu, pošto su u finalu pobedili ekipu Mega Bemaks sa 74:61.

Zezdini klinci su vodili od prvog do poslednjeg minuta finalnog meča, a razlika se uglavnom kretala u opsegu od deset do trideset poena razlike.
Igrom crveno-belih, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koje sa klupe predvodi Slobodan Klipa, dirigovao je sjajni Aleksa Uskoković, koji je imao učinak od 20 poena i 6 asistencija, dok je Vuk Đorđević ubacio koš više.
Uskoković je proglašen i za MVP-a celog turnira. 
U poraženom sastavu Vlade Vukoičića najraspoloženiji je bio Goga Bitadze sa dabl-dabl učinkom od 21 poena i čak 18 skokova (deset u napadu).
Tim Crvene zvezde je ovom pobedom ponovo izborio odlazak na finalni turnir Evrolige, koji će biti održan u Istanbulu od 18. do 21. maja. 

Konačni plasman turnira:
1. Crvena zvezda
2. Mega Bemaks
3. Ludvigzbrug
4. Spars Sarajevo
5. Stela Azura Rim
6. GBA Prag
7. Makabi Tel Aviv
8. Partizan
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdini juniori opet u završnici Evrolige

Izvor: Mondo, 26.Feb.2017

Okršaj srpskih timova u finalu kvalifikacionog turnira u Železniku pripao crveno-belima, čiji bek Aleksa Uskoković je prigrlio MVP titulu...Crvena zvezda mts i ove godine će biti učesnik Fajnal ejta Evrolige za igrače do 18 godina!..Crveno-beli tim, pod vođstvom trenera Slobodana Klipe, u nedelju...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.