Junajted traži idealnog partnera kapitenu, da li je rešenje u Ligi 1?

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2020, 10:04

Junajted traži idealnog partnera kapitenu, da li je rešenje u Ligi 1?

Defanzivac itekako na ceni.

Mančester Junajted igra danas svoju najbitniju utakmicu u ligi, i to u 38. kolu. U direktnom okršaju sa Lester Sitijem odlučiće ko će u Ligu šampiona naredne sezone. Tim sa "Old Traforda" ima još jednu vizu ukoliko večeras propusti šansu a to jeste osvajanje Lige Evrope.

Po kraju sledi kupovina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Solskjerov tim je po restartu šampionata pokazao da može i sa najboljima, ali par puta je odbrana predvođena sa De Heom kiksnula u ključnom momentu.

Engleski mediji navode da se traži i partner sa Megvajera. Lindelof nije uspeo u tome dok je Bai prečesto povređen. Jedna od opcija jeste i Gabrijel iz Lila, ali nekadašnjeg igrača Dinamo Zagreba prate i Arsenal i Everton.

Cena defanzivca Lila nije mala, spekuliše se da će "doge" napraviti još jedan dobar posao, štopera neće pustiti za ispod trideset miliona evra.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.