EVROLIGAŠKI TRANSFER: Argentinac NAPUSTIO šampiona, OVO je njegov novi klub!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2020, 12:11

EVROLIGAŠKI TRANSFER: Argentinac NAPUSTIO šampiona, OVO je njegov novi klub!

Potvrđeno.

Košarkaši Žalgirisa dobili su pojačanje iz Baskonije.

Večeras (21.45) na San Siru gledaćemo duel dva najbolja tima u Seriji A od restarta fudbala u Italiji Milana i Atalante. A domaćinima je ova utakmica mnogo važnija jer jure plasman u Ligu Evrope. Kec je 3,10, iks 3,50, dvojka 2,25, a GG3+ 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan – Atalanta.

Pošto je osvojio titulu prvaka Španije, Patrisio Garino je napustio novog šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ACB lige i potpisao jednogodišnji ugovor sa litvanskim velikanom, uz opciju da saradnja bude nastavljena za još godinu dana.

Argentinac, koji ima i italijanski pasoš, prethodne tri sezone nastupao je za Baskoniju, a u poslednjoj sezoni, pre teške povrede ukrštenih ligamenata, imao je učinak od 10,3 poena po meču.

Zalgiris got some Argentinian 🇦🇷 fire-power coming in, as Patricio Garino will be joining the green-and-whites. Welcome to Kaunas, @patitogarino! 🤝

Read more ➡️ https://t.co/jrKWbqMQd3 pic.twitter.com/xk6FdxfvJX

— BC Zalgiris Kaunas (@bczalgiris) July 24, 2020

Garino je imao i važnu ulogu na Mundobasketu u Kini, gde je sa Argentinom osvojio srebro uz učinak od 8,1 poena i 3,3 uhvaćene lopte po meču.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRANSFER O KOM SE PRIČA: Otkriveno ŠTA se ZAISTA desilo i KO je kriv što je Volden prešao u Zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2020

Prelazak u tabor večitog rivala...Kao bomba odjeknula je informacija da Crvena zvezda želi Korija Voldena u svojim redovima. Nekoliko dana kasnije to se i desilo!..Crveno-beli su angažovali američkog beka, a transfer je izazvao podeljene reakcije javnosti pošto je stigao direktno iz Partizana i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.