Izvor: RTS, 19.Avg.2020, 11:50

Jugoslovenska noć u Orlandu, Jokić u druženju sa Slovencima

NBA plej-of na Floridi se zahuktava, a košarkaši sa ovih prostora našli su vreme i da se malo opuste u Diznijevom kompleksu u Orlandu. Pred drugi duel protiv Jute Nikola Jokić proveo je veče sa dvojicom slovenačkih reprezentativaca, njegovim saigračem iz Nagetsa Vlatkom Čančarom, i zvezdom Majamija Goranom Dragićem.
Košarkaš Majami Hita Goran Dragić pohvalio se na svom Tviter profilu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << fotografijom sa još dvojicom košarkaša sa kojima se nalazi u "mehuru" na Floridi, Nikolom Jokićem i Vlatkom Čančarom.

Slovenački reprezentativac u opisu fotografije napisao je "Noć Jugoslavije", što je izazvalo oduševljenje mnogih korisnika ove društvene mreže.
Košarkaši su očigledno u dobrom raspoloženju, obzirom da su i Denver i Majami ostvarili pobede na startu plej-ofa, što je bio i dobar povod za druženje...

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da se uplašiš od klase, veče Jugoslavije u NBA Diznijevom svetu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2020

Kakva ekipa...Sinoć smo videli nekoliko iznenađenja u NBA ligi, više OVDE, a veče za odmor imali su Denver Nagetsi i Majami Hit, koji su slavili na otvaranju svojih serija...Nagetsi predvođeni Nikolom Jokićem su savladali Jutu nakon produžetka, dok je Dragić bio jedan od najboljih pojedinaca...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.