Jović starter, ali post se nastavlja, Benzema ga zamenio i odmah dao gol - Ubedljiv trijumf Reala! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Jan.2020, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jović starter, ali post se nastavlja, Benzema ga zamenio i odmah dao gol - Ubedljiv trijumf Reala! (video)

Nikako Luka Jović da razbije maler. Večeras je imao sasvim solidnu minutažu...

Posle Valensije i Viljareala, večeras smo dobili i još dvoje četvrtfinalista španskog Kupa kralja.

To su: Real Sosijedad i Real Madrid.

Naravno, u centru pažnje bila je utakmica u Saragosi, gde je Real Madrid ubedljivo slavio sa 4:0.

Naš reprezentativac Luka Jović je bio u startnoj postavi, na terenu je proveo 73 minuta, ali mu ni to nije bilo dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za postizanje pogotka.

Real je poveo već u šestom minutu, kada je Varan pogodio posle kornera Tonija Krosa, a nemački vezista bio je asistent i kod drugog gola, kada je mrežu Saragose zatresao Lukas Vaskez - 0:2.

U nastavku, Vinisijus Žunior je u 72. minutu postigao treći gol za Real, a konačan rezultat postavio je Karim Benzema u 79. minutu, samo šest minuta pošto je ušao u igru umesto Luke Jovića.

- Real Zaragoza  -  Real Madrid Резултати Уживо

-

Za to vreme, Sosijedad je na svom terenu savladao ekipu Osasune rezultatom 3:1. Dvostruki strelac bio je 20-godišnji Šveđanin Aleksander Isak, a uz njega trijumfu domaćina doprineo je i Odegard, strelac drugog gola u 61. minutu.

Jedini gol za Osasunu postigao je Kartona u 36. minutu.

U duelu Badahoza i Granade igraju se produžeci, pošto je u regularnom toku meča rezutat bio 2:2.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Jović ne koristi priliku " bez šuta na gol u Kupu

Izvor: B92, 30.Jan.2020, 02:25

Luka Jović dobio je šansu u startnoj postavi Real Madrida u Kupu kralja, ali je nije iskoristio...Za 73 minuta na terenu ma gostovanju kod Saragose nije uputio nijedan šut ka golu rivala...Real je slavio 4:0 u osmini finala golovima Varana, Vaskesa, Vinisijusa i Benzeme, koji je zamenio upravo srpskog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.