Jović ne koristi priliku  bez šuta na gol u Kupu

Izvor: B92, 30.Jan.2020, 02:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jović ne koristi priliku " bez šuta na gol u Kupu

Luka Jović dobio je šansu u startnoj postavi Real Madrida u Kupu kralja, ali je nije iskoristio.

Za 73 minuta na terenu ma gostovanju kod Saragose nije uputio nijedan šut ka golu rivala.

Real je slavio 4:0 u osmini finala golovima Varana, Vaskesa, Vinisijusa i Benzeme, koji je zamenio upravo srpskog reprezentativca.

U četvrtfinale su se plasirali još Valensija, Viljareal, Real Sosijedada i Granade.

Valensija je tek posle penala eliminisala niželigaša >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Leonesu sa 4:2, nakon 120 minita bez golova.

Viljareal je u gostima nadigrao Rajo Valjekano 2:0, pogocima u poslednjih sedam minuta, dok je Real Sosijedad bio siguran protiv Osasune sa 3:1.

Granada je posle produžetaka slomila Badahos u gostima sa 3:2.

B92 je organizacija koja brine o zaštiti životne sredine. Mi ublažavamo štetu nastalu zagađenjem u avio-saobraćaju i ulažemo napore da se smanji emisija izduvnih gasova. climatecare.org

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zidan: Voleo bih da vidim neki Jovićev gol

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jan.2020

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan izjavio je da srpski napadač Luka Jović mora da nastavi da radi i da će se sve promeniti kada krene da postiže golove...Jović je bio starter na utakmici Kupa Kralja sa Saragosom, koju je Real dobio 4:0, ali se nije upisao u strelce..."Voleo da vidim neki...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.