Jović, Terzić i Milenković dobili protivnike – Bazel na Fiorentinu u polufinalu

Izvor: B92, 20.Apr.2023, 23:36

Jović, Terzić i Milenković dobili protivnike – Bazel na Fiorentinu u polufinalu

Fudbaleri Bazela su posle velike drame pobedili Nicu rezultatom 2:1 u četvrtfinalu Lige konferencija.

Poznati su parovi polufinala Lige konferencija i kao što smo već pisali, Vest Hem ide na AZ Almar, a sada znamo da Fiorentina ide na Bazel.

Bazel je posle produžetaka uspeo ad trijumfuje sa 2:1 u revanš meču u Francuskoj, nakon što je u Švajcarskoj bilo 2:2 posle 90 minuta fudbala.

Labord je već u 9. minutu Nici doneo vođstvo kada je iz kaznenog prostora >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postigao gol pogodivši bliži ugao golmana Bazela.

Dugo je Nica imala ovo vođstvo i činilo se da će oni ići na megdan Fiorentini, ali desilo se upravo suprotno i oni su eliminisani.

Žan Kevin Augustin ih je u 81. minutu razočarao i maltene pred sam kraj utakmice doneo poravnanje (1:1) što je značilo da će se igrati produžeci, a da nisu ukinuli pravilo gola u gostima, Nica bi otišla dalje...

Ipak, u produžecima je Bazel bio bolji rival i zahvaljujući pogotku Kevina Adamsa u 98. minutu na gostujućem terenu pobedili Nicu rezultatom 2:1 što znači da je Bazel polufinalista Lige konferencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.