Jokićeva pošteda, rekord Ludog Srbina, Stef Kari promašio nemoguće! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Feb.2017, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokićeva "pošteda", rekord "Ludog Srbina", Stef Kari promašio nemoguće! (video)

Nikola Jokić limitiran penalima protiv San Antonija u rekordnoj pobedi Grega Popovića. iznenađenje u Sakramentu. Rasplet u Njujorku pokazuje da Kavsi baš i nemaju želju da menjaju Lova za Mela Entonija...

Denver nije imao šansu u Teksasu. Postali su deo istorije, naime, Greg Popović je 1128. pobedom prešao Džerija Slouna na večnoj listi trenera koji su trijumfe ostvarili sa samo jednom ekipom.

Nikola Jokić je odigrao samo 15 minuta, videlo se da je ostao bez >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << daha posle pauze i sjajne partije u četvrtak uveče, na kraju je ubacio 11 poena i imao čak pet izgubljenih lopti.  Upao je u problem sa penalima, pa je bio mnogo manje na parketu nego obično.

Kavi Leonard je dao 19 koševa, Parker i Đinobili po 18, pa su se Sparsi od navijača oprostili pobedom. Sledi tradicionalna turneja, njihova dvorana će biti domaćin teksaškog rodea.

Kod Denvera, Nurkić 9 poena i 8 skokova.

Lider lige je pao u Sakramentu u malom derbiju Kalifornije i to posle produžetaka. Stef Kari je ubacio 35, na drugoj strani Kazins 32 poena, imao je 12 skokova i 9 asistencija. Drajmond Grin je promašio sa sirenom, ali pre toga su Voriorsi propuštali šanse, Kari je dva puta mogao da reši pitanje pobednika, uspeo je da promaši i polaganje. Na kraju, konačno pobeda Kingsa koji su izgubili 13 mečeva u nizu protiv Voriorsa. Iznerviran suđenjem Stiv Ker je isključen, a za pobedu je gostima nedostajao bolji Durant, ubacio je samo 10 poena uz loš šut.

Tolliver with the fantastic effort to make Curry adjust, causing the miss pic.twitter.com/1uvXVMhL5V

— BBALLBREAKDOWN (@bballbreakdown) February 5, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.