Greg zaustavio Jokića, Bjelica solidan, Bobi DNP

Izvor: B92, 05.Feb.2017, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Greg zaustavio Jokića, Bjelica solidan, Bobi DNP

San Antonio prvi je tim u NBA ligi koji je u poslednjih nekoliko meseci uspeo da obuzda srpskog mađioničara Nikolu Jokića.

Sparsi su ubedljivo savladali Denver rezultatom 121:97, a Jokić je postigao 11 poena za samo 15 minuta provedenih na parketu.

Nikola je upisao jedan skok i dve asistencije, uz šut iz igre 5-9, odnosno 1-2 za tri poena.

Sparse je predvodio Kavaj Lenard sa 19 poena, dok su Đinobili, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Simons i Parker dodali po 18. Kod Nagetsa se istakao Marej sa 20 postignutih poena.

Trener ’Mamuza’ Greg Popović ušao je u istoriju NBA lige kao trener sa najviše pobeda na klupi jednog tima – 1.128, čime se prestigao Džerija Slouna iz Jute.

Boban Marjanović ponovo nije dobio šansu u porazu Detroita od Indijane sa 105:84, a Nemanja Bjelica je imao solidan učinak, iako je Minesota izgubila od Memfisa – 107:99.

Bjelica je igrao nešto više od 14 minuta i za to vreme ubacio 7 poena (3-4 iz igre, 1-1 za tri), uz 4 skoka i 2 asistencije. Blistao je Karl-Entoni Tauns sa 27 poena i 16 uhvaćenih lopti, ali ni to nije bilo dovoljno za Grizlise, koji su na krilima Grina (29 poena), ostvarili 31. pobedu u sezoni.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokićeva "pošteda", rekord "Ludog Srbina", Stef Kari promašio nemoguće! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Feb.2017

Nikola Jokić limitiran penalima protiv San Antonija u rekordnoj pobedi Grega Popovića. iznenađenje u Sakramentu. Rasplet u Njujorku pokazuje da Kavsi baš i nemaju želju da menjaju Lova za Mela Entonija....Denver nije imao šansu u Teksasu. Postali su deo istorije, naime, Greg Popović je 1128. pobedom...

Nastavak na Sportske.net...

Jokić efikasan i za samo 15 minuta na parketu, Nurkić je počeo da ga kopira! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Feb.2017

Nikola Jokić malo je prikočio posle prvog NBA tripl-dabla u karijeri, pa je odigrao samo 15 minuta u porazu Denvera od San Antonija sa 121:97...Posle povrede kuka i sjajnog učinka, Jokić je ipak došao do solidnih 11 poena za kratko vreme na parketu, dok su Sparse do pobede nosili Lenard sa 19 i...

Nastavak na Telegraf.rs...

Popović - trener s najviše pobeda s jednim klubom u NBA

Izvor: Beta, 05.Feb.2017

Trener San Antonija Greg Popović postao je rano jutros trener s najviše pobeda sa jednim klubom u istoriji NBA lige.Popovićev San Antonio pobedio je Denver sa 121:97, što je treneru bila 1.128. pobeda sa Spursima, čime je pretekao dosadašnjeg rekordera, Džerija Slouna iz Jute.Ovo je Spursima bila...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.