Jokić treći put izabran u Ol-star tim, prvi put u startnu petorku

Izvor: Beta, 19.Feb.2021, 08:55

Jokić treći put izabran u Ol-star tim, prvi put u startnu petorku

Srpski košarkaš i centar Denvera Nikola Jokić izabran je prošle noći za učesnika NBA Ol-star utakmice, prvi put kao član startne petorke Zapadne konferencije.  Ovo je treća godina zaredom u kojoj će Jokić igrati na Ol-staru, a postao je prvi igrač Denvera koji je izabran za startera od Karmela Entonija u sezoni 2010/11.Srpski košarkaš ove sezone prosečno po utakmici beleži 27,4 poena, 11,1 skok i 8,6 asistencija.Kapiten Zapadne konferencije sa najviše glasova navijača, igrača i medija biće košarkaš Los Andjeles Lejkersa Lebron Džejms. Uz Džejmsa i Jokića u prvoj petorci Zapada su i Luka Dončić iz Dalasa, Kavaj Lenard iz Los Andjeles Klipersa i košarkaš Golden Stejta Stef Kari.Istočnu konferenciju će kao kapiten predvoditi košarkaš Bruklina Kevin Durent, a startnu petorku činiće njegov saigrač Kajri Irving, igrač Vašingtona Bredli Bil, Džoel Embid iz Filadelfije i igrač Milvokija Janis Adetokunbo. Imena igrača koji će Ol-star početi sa klupe biće poznata 23. februara.Ol-star će se odigrati 7. marta u Atlanti.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Bruklin jači od Lejkersa na jubileju Džejmsa VIDEO

Izvor: B92, 19.Feb.2021

Bruklin Netsi pobedili su Los Anđeles Lejkerse 109:98 u noći između četvrtka i petka u NBA ligi...Netse su u Stejpls centru vodili Džejms Harden sa 23 poena i 11 asistencija, Džo Herisa je ubacio 21, a Kajri Irving 15...Dobar meč je odigrao bivši član Mege Timoti Luvavu-Kabaro sa 15 poena, uz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.