Jokić: Opustili smo se, a o ličnim ne bih da govorim

Izvor: B92, 03.Mar.2019, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić: Opustili smo se, a o ličnim ne bih da govorim

Nikola Jokić je u porazu Denvera od Nju Orleansa od 120:112 prikazao sasvim solidnu partiju, ali logično posle meča, nije bio raspoložen.

Bio je to drugi uzastopni neuspeh Denvera na svom parketu, a da sve bude gore stigao je posle prednosti Nagetsa od čak 19 poena tokom prvog dela.

Šta je razlog poraza, to će svakako biti za analizu, ali Jokić, koji je susret završio sa 20 postignutih poena, smatra da je bilo izvesnog opuštanja među košarkašima Denvera. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Dozvolili smo im da preuzmu inicijativu. Vodili smo u prvom delu, bili smo dobri u odbrani, a onda smo odjednom stali. Opustili smo se, a oni su to iskoristili da pobede. Imali smo mnogo izgubljenih lopti", izjavio je Jokić.

Već drugi meč zaredom, Jokiću se dešava da rano dođe u problem sa faulovima. Tako je bilo i protiv Pelikansa, na 8:49 do kraja treće četvrtine već je imao četiri lične, što je ograničilo njegovu krajnju minutažu.

"Ne mogu da kažem da smo frustrirani. Moj četvrti faul je bio možda i najmekši tokom utakmice. Ne mogu više da govorim o tome", dodao je Jokić.

Pred Nagetsima je prilično težak raspored u narednom periodu. Teksas i Kalifornija, to su naredne destinacije.

"Čeka nas vrlo naporan raspored, a pri tom smo izgubili dve utakmice kod kuće. Prvo idemo u San Antonio, a tamo je, kao što svi znaju, uvek teško. Posle toga u Los Anđeles. Moramo da ostanemo koncentrisani", zaključio je Jokić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.