Nedelja, 03.03.2019.

10:15

Jokić: Opustili smo se, a o ličnim ne bih da govorim

Nikola Jokić je u porazu Denvera od Nju Orleansa od 120:112 prikazao sasvim solidnu partiju, ali logično posle meča, nije bio raspoložen.

Izvor: Z.K.

Jokić: Opustili smo se, a o ličnim ne bih da govorim
AP Photo/David Zalubowski

Bio je to drugi uzastopni neuspeh Denvera na svom parketu, a da sve bude gore stigao je posle prednosti Nagetsa od čak 19 poena tokom prvog dela.

Šta je razlog poraza, to će svakako biti za analizu, ali Jokić, koji je susret završio sa 20 postignutih poena, smatra da je bilo izvesnog opuštanja među košarkašima Denvera.

"Dozvolili smo im da preuzmu inicijativu. Vodili smo u prvom delu, bili smo dobri u odbrani, a onda smo odjednom stali. Opustili smo se, a oni su to iskoristili da pobede. Imali smo mnogo izgubljenih lopti", izjavio je Jokić. Već drugi meč zaredom, Jokiću se dešava da rano dođe u problem sa faulovima. Tako je bilo i protiv Pelikansa, na 8:49 do kraja treće četvrtine već je imao četiri lične, što je ograničilo njegovu krajnju minutažu.

"Ne mogu da kažem da smo frustrirani. Moj četvrti faul je bio možda i najmekši tokom utakmice. Ne mogu više da govorim o tome", dodao je Jokić.

Pred Nagetsima je prilično težak raspored u narednom periodu. Teksas i Kalifornija, to su naredne destinacije.

"Čeka nas vrlo naporan raspored, a pri tom smo izgubili dve utakmice kod kuće. Prvo idemo u San Antonio, a tamo je, kao što svi znaju, uvek teško. Posle toga u Los Anđeles. Moramo da ostanemo koncentrisani", zaključio je Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: