Izvor: MozzartSport.com, 01.Feb.2021, 21:09

Jesenjih 938 minuta i tri depresivna potpisa Valensije u 24 sata

Nestašica na Mestalji

Posle godinu dana u kojima su navijači čupali kosu dok gazda Piter Lim budzašto rasprodaje ekipu tri pojačanja u razmaju od samo 24 časa. Valensijine pristalice trebalo bi da su u euforiji. Ali tri potpisa na Mestalji nisu baš iz kategorije onih koji raspaljuju vatru. Pre će biti da spadaju u one despresivne, koji te teraju da prihvatiš surovu realnost. Patrik Kutrone, Fransisko Reis Fereira, poznatiji kao Fero, a onda i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Kristijan Oliva.

Svi skupa za – nula evra. I sva trojica – na pozajmice.

Prvo je stigao Patrik Kutrone, zvučno ime, ali i čovek koji je poslednji gol postigao još u julu dok je igrao za Fjorentinu. Zatim je otišao u Vulverhempton i tamo odigrao svega 23 minuta u Premijer ligi i 80 na dva meča u FA kupu.

Onda je sleteo Fero, nekada mladi reprezentativac Portugalije, koji je sa svoje 23 godine jesenas odigrao svega 306 minuta za Benfiku, od toga svega 196 u Primeiri uz samo dva nastupa u startnih 11. I ta dva je upisao kad su zbog korone na pauzu morali Nikolas Otamendi i Jan Vertongen.

Na kraju vezista, tražio je Havi Grasija čoveka koji bi mogao da pojača rotaciju u srednjem redu, dobio je 24-godišnjeg Kristijana Olivu, još jedan fudbaler koga je prvi deo sezone mimoišao. Za Kaljari je odigrao 529 minuta, od toga 386 u Seriji A, četiri puta je bio u timu od početka. Tek juče je prvi put odigrao svih 90 minuta.

Svi skupa su dakle do sada odigrali 938 minuta. Imaju Slepi miševi mlad tim, imaju potencijal, ali deluje da nemaju upravu sposobnu da podigne ekipu korak napred.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.