Jedino smeće i bezvredno g***o si ti, Dejna Vajte Čuveni borac POLUDEO zbog predsednika, NE PRAŠTA MU

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2023, 19:08

"Jedino smeće i bezvredno g***o si ti, Dejna Vajte" Čuveni borac POLUDEO zbog predsednika, NE PRAŠTA MU

Pitanje da li će dobiti odgovor.

Saradnja UFC-a i USADA-e odbrojila je svoje dane, a UFC je samo nekoliko dana kasnije izašao s novim planom i novom agencijom koja će se brinuti oko pitanja dopinga u najjačoj MMA organizaciji. Mnogi su prekid s USADA-om smatrali korakom unazad, a videćemo kako će svoj posao obavljati nova agencija.

Jedan od boraca koji se s UFC-om i predsednikom Dejnom Vajtom nikako ne može pomiriti jeste legendarni Mark Hant. Nekoliko puta je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << već izgubio sudske procese protiv UFC-a za šta je platio velike novčane svote, a sada je komentarisao situaciju s USADA-om. Pogađate, nema ništa lepo za reći o UFC-ovom predsedniku.

- Dajem vam godinu dana pre nego nestanete. Ne možete da nastavite s pljačkanjem boraca i njihovih porodica. Egzodus od vas kriminalaca je već započeo. Jedino smeće i bezvredno g***o si ti, Dejna Vajte. Zamislite kako je on čekao da moja tužba završi da bi mogao da raskine s USADA-om i da pokuša da progura Mekgregora bez testiranja. Zašto onda izmišljaš pravila ako ne nameravaš da ih sprovodiš i teraš sve da ih se pridržavaju? Još uvek nije gotovo - napisao je Hant na svom Instagram profilu.

A post shared by Mark hunt (@markhuntfighter74)

Istina, Hant ovo verovatno piše iz nekih drugih motiva, ali dobro je pitanje zašto uopšte postoje pravila ukoliko ona ne vrede za sve. Nadamo se da će novi UFC-ov partner raditi dobar posao kada je u pitanju održavanje sporta čistim, iako to vrlo verovatno neće činiti na način na koji je to činila USADA.

"Drug Free Sport International" njeno je ime, a kako za sada stvari stoje, oni bi trebali preuzeti testiranja od 1. januara 2024. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.