Izvor: Vesti-online.com, 26.Jan.2015, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Januarska fudbalska pijaca: Kasiljas bi "preko bare", Murinjo "otima" Sterlinga?

Bliži se kraj zimskom prelaznom roku. Situacija se zahuktava. Ono pravo tek predstoji - transfer bombe. Juve otkrio koja je cena Pola Pogbe. Zbog "pilićarenja" Fiorentine, Čelsi ostaje bez Kvadrada, Paulista stiže na "Emirejts", dok je Real predstavio prvo i verovatno jedino pojačanje u ovom prelaznom roku - Brazilca Lukasa Silvu. Čelsi bi Sterlinga iz Liverpula, koji oteže sa produženjem ugovora sa "redsima". Kuzmanović, zasad, ostaje na "Đuzepe Meaci". Iker Kasiljas bi voleo da karijeru >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << završi "preko bare".

18:53 -  Serhio Buskets (26) ugovor s Barselonom ima do leta 2018. godine, ali su u toku razgovori oko novog, naravno poboljšanog. Španca žele Arsenal, ČelsI, Mančester Siti i Junajted, ali će najverovatnije zadnji vezni Katalonaca da ostane u redovima "blaugrane". Španski reprezentativac ponikao je u čuvenoj Barsinoj akademiji fudbala "La Masija", koja je iznedrila na desetine vrhunskih asova, koji i sada brane boje katalonskog giganta.

18:50 - Inter je potvrdio da je potpisao ugovor sa doskorašnjim fudbalerom zagrebačkog Dinama Marcelom Brozovićem.

È ufficiale: Marcelo #Brozovic è un giocatore dell'#Inter! http://t.co/ffZT3mfIqg #WelcomeBrozovic #FCIM pic.twitter.com/VAm3eWKLEk— F.C. Internazionale (@Inter) January 26, 2015

16:54 - Novi fudbaler Real Madrida Lukas Silva rekao je da je uzbuđen zbog dolaska u španski klub, prenosi Beta.  - Osetio sam 'leptiriće u stomaku' kada sam zakoračio na teren. Osetio sam emociju i kada sam stao ispred osvojenih trofeja - rekao je Silva na predstavljanju u Madridu. Brazilskog fudbalera je na stadionu Santjago Bernabeu dočekalo nekoliko stotina navijača Reala. Silva je sa Realom potpisao ugovor do juna 2020. godine. On je do sada nastupao za Kruzeiro, a član je mlade reprezentacije Brazila.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.