Izvor: Nezavisne Novine, 06.Maj.2024, 20:41

Odgovor stanovnika buškoblatskih sela Mati Rimcu

​GOLINJEVO - Nakon što je u nedjelju "Jutarnji list" objavio reportažu o odustajanju kompanije "Continental Adventure" u vlasništvu Mate Rimca i Marina Mamuze od navodne "gradnje eko naselja iznad Buškog jezera", a nakon štu su se mještani sela Miši i Golinjevo pobunili protiv dodjele koncesije od gotovo 470.000 kvadrata, u ponedjeljak se preko svoje Facebook stranice oglasio Mate Rimac.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Rimcu sabotiran projekat u rodnom mestu: Stanovinci Livna se pobunili protiv preduzetnika, ovo je njegov odgovor

Izvor: Blic, 07.Maj.2024, 14:09

Preduzetnik Mate Rimac oglasio se na Facebook-u povodom pisanja o navodnoj sabotaži njegovog projekta u Livnu. Kako je pisao Jutarnji List ,stanovnici Livna pobunili su se protiv turističkog projekta Mate Rimca i investitora Marina Mumoze tvrdeći da će projekat zagaditi okolinu i životnu sredinu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.