Janko i Kubot preslišali Gonzaleza i Lipskog i prošli u četvrtfinale

Izvor: Blic, 26.Mar.2012, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janko i Kubot preslišali Gonzaleza i Lipskog i prošli u četvrtfinale

Janko Tipsarević u Lukaš Kubot plasirali su se u četvrtfinale takmičenja dublova na turniru Masters serije u Majamiju pošto su u osmini finala savladali meksičko-američki par Santjago Gonsales/Skot Lipski sa 2:0, po setovima 6:0, 6:3.

Srbin i Poljak će u borbi za polufinale igrati protiv daleko jačih rivala, jer će Belorus Maks Mirnji i Kanađanin Danijel Nestor nastupiti kao drugi nosioci i veliki favoriti.

Tipsarević je ranije izborio plasman u osminu finala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << singla i sastaje se sa Bugarinom Grigorom Dimitrovim, najverovatnije u utorak.

Masters u Majamiju igra se za ukupan nagradni fond od 3,97 milion adolara.

Povezane vesti: Janko i Kubot iznenadili Poljake u Majamiju

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tipsarević i Kubot u četvrtfinalu dublova u Majamiju

Izvor: Beta, 26.Mar.2012

MAJAMI, 26. marta 2012. (Beta) - Teniser iz Srbije Janko Tipsarević i Lukaš Kubot iz Poljske plasirali su se u ponedeljak u četvrtfinale Masters turnira u Majamiju...Oni su sa 2:0 (6:0, 6:3) pobedili Santj.

Nastavak na Beta...

Tipsarević i Kubot u četvrtfinalu Majamija

Izvor: Radio 021, 26.Mar.2012

Teniser iz Srbije Janko Tipsarević i Lukaš Kubot iz Poljske plasirali su se u ponedeljak u četvrtfinale Masters turnira u Majamiju.

Nastavak na Radio 021...

MAJAMI: Tipsarević i Kubot u četvrtfinalu dublova

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Mar.2012, 00:01

Srbin Janko Tipsarević i Lukaš Kubot iz Poljske plasirali su se u četvrtfinale Masters turnira u Majamiju, pošto su sa 2:0 (6:0, 6:3) pobedili Santjaga Gonsalesa iz Meksika i Amerikanca Skota Lipskog.. Tipsarević i Kubot će u narednoj rundi konkurencije dublova igrati protiv Kanađanina Danijela...

Nastavak na Sportski Žurnal...

TIPSAREVIĆ I KUBOT NA MIRNOG I NESTORA ZA POLUFINALE MAJAMIJA

Izvor: Kurir, 27.Mar.2012

Srbin i Poljak će u borbi za polufinale igrati protiv drugih nosilaca na turniru, Belorusa Maksa Mirnjog i Kanađanina Danijela Nestora ..MAJAMI - Janko Tipsarević i Lukaš Kubot plasirali su se u četvrtfinale teniskih dublova na turniru masters serije u Majamiju pošto su u osmini finala savladali...

Nastavak na Kurir...

Janko prvi četvrtfinalista!

Izvor: Sportske.net, 27.Mar.2012

Janko Tipsarević nastavlja sa odličnim partijama u Majamiju. Pobedom nad Bugarinom Dimitrovim, srpski teniser izborio plasman u četvrtfinale, gde ga čeka bolji iz duela Simon - Marej.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.