TIPSAREVIĆ I KUBOT NA MIRNOG I NESTORA ZA POLUFINALE MAJAMIJA

Izvor: Kurir, 27.Mar.2012, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TIPSAREVIĆ I KUBOT NA MIRNOG I NESTORA ZA POLUFINALE MAJAMIJA

Srbin i Poljak će u borbi za polufinale igrati protiv drugih nosilaca na turniru, Belorusa Maksa Mirnjog i Kanađanina Danijela Nestora

MAJAMI - Janko Tipsarević i Lukaš Kubot plasirali su se u četvrtfinale teniskih dublova na turniru masters serije u Majamiju pošto su u osmini finala savladali meksičko-američki par Santjago Gonsales/Skot Lipski sa 2:0 u setovima - 6:0, 6:3.

Srbin i Poljak će u borbi za polufinale igrati protiv drugih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nosilaca na turniru, Belorusa Maksa Mirnjog i Kanađanina Danijela Nestora.

Tipsarević je ranije izborio plasman u osminu finala singla i sastaje se sa Bugarinom Grigorom Dimitrovim, najverovatnije u utorak.

Masters u Majamiju igra se za ukupan nagradni fond od 3,97 milion adolara.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.