Jabusele je dobar momak, Ljulj nije prljav Bivši igrač Reala brani vinovnike tuče u Madridu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 18:44

"Jabusele je dobar momak, Ljulj nije prljav" Bivši igrač Reala brani vinovnike tuče u Madridu

"Emocije su jake..."

Bivši košarkaš Real Madrida Džefri Tejlor stao je u odbranu Geršona Jabuselea i Serhija Ljulja.

Naravno, Tejlor je govorio o tuča na meču broj dva u Madridu između Reala i Partizana.

- Ja ću uvek biti navijač Reala u srcu. Tako da nemam baš mnogo toga da kažem o čitavoj situaciji. Ali znam da Serhio Ljulj nije prljav igrač. Tužno je ono što se desilo, emocije su jake u utakmici i siguran sam da su svi bili razočarani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što gube kod kuće dve utakmice. Mnogo strasti, mnogo različitih osećanja u vazduhu, ali ne vidim kao neobično kad se manja gužva desi tokom utakmice - rekao je Tejlor u razgovoru za "Basket njuz", pa nastavio.

- Mislim da su emocije bile jake kod igrača oba tima. Jabu se izvinio, a ja mogu da kažem da je inače dobar momak i ono što se desilo sa Egzumom nije u skladu sa njegovim karakterom - dodaje Tejlor.

Svestan je Tejlor da se ovakve stvari dešavaju u sportu.

- Takmičari su i na jednoj i na drugoj strani. Osećanja su ih ponela i desila se loša stvar. Kažnjeni su za to. Jabusele propušta pet utakmica, ostali su dobili manje, ali mislim da su razrešili to već među sobom. Ali, reći ću u svoje ime, da igrači Real Madrida nisu ‘prljavi’ košarkaši. Dobri su momci i poneli su ih instinkti i nešto loše se desilo - zaključio je Tejlor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.