Jabusele je dobar momak, Ljulj nije prljav

Izvor: B92, 02.Maj.2023, 17:44

"Jabusele je dobar momak, Ljulj nije prljav"

Džefri Tejlor, bivši košarkaš Real Madrida, stao je u odbranu Geršona Jabuselea i Serhija Ljulja.

Tejlor je od 2015. do 2022. proveo u španskoj prestonici, gde mu je saigrač bio upravo Francuz.

"Ja ću uvek biti navijač Reala u srcu. Tako da nemam baš mnogo toga da kažem o čitavoj situaciji. Ali znam da Serhio Ljulj nije prljav igrač. Tužno je ono što se desilo, emocije su jake u utakmici i siguran sam da su svi bili razočarani što gube kod kuće dve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmice. Mnogo strasti, mnogo različitih osećanja u vazduhu, ali ne vidim kao neobično kad se manja gužva desi tokom utakmice", rekao je Tejlor u razgovoru za "Basket njuz".

Razgovor se poveo i o Geršonu koji je zaradio pet mečeva suspenzije zbog rvačkog zahvata nad Danteom Egzumom.

"Mislim da su emocije bile jake kod igrača oba tima. Jabu se izvinio, a ja mogu da kažem da je inače dobar momak i ono što se desilo sa Egzumom nije u skladu sa njegovim karakterom", dodaje Tejlor.

Tejlor smatra da su igrači oba tima ostavili to iza sebe pred treću utakmicu u Beogradu.

"Takmičari su i na jednoj i na drugoj strani. Osećanja su ih ponela i desila se loša stvar. Kažnjeni su za to. Jabusele propušta pet utakmica, ostali su dobili manje, ali mislim da su razrešili to već među sobom. Ali, reći ću u svoje ime, da igrači Real Madrida nisu ‘prljavi’ košarkaši. Dobri su momci i poneli su ih instinkti i nešto loše se desilo“, zaključio je Tejlor.

Treća utakmica se igra u utorak od 20 časova i 30 minuta i moći ćete da je pratite putem našeg bloga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Jabusele je dobar momak, Ljulj nije prljav" Bivši igrač Reala brani vinovnike tuče u Madridu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023

"Emocije su jake.."..Bivši košarkaš Real Madrida Džefri Tejlor stao je u odbranu Geršona Jabuselea i Serhija Ljulja...Naravno, Tejlor je govorio o tuča na meču broj dva u Madridu između Reala i Partizana...- Ja ću uvek biti navijač Reala u srcu. Tako da nemam baš mnogo toga da kažem o čitavoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.