Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2017, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOKIĆEV TRENER POSTAJE SVE MANJE SIMPATIČAN: Pomešao Srbiju i Hrvatsku, pritiska Jokića da ne igra za reprezentaciju… (SNIMAK)

Trener Majkl Maloun pokazao je da, uprkos tome što najbolji igrač njegove ekipe dolazi iz Srbije, nije uspeo da se informiše dovoljno da ne pravi bespotrebne greške.
Maloun je, u intervjuu koji je dao u emisiji „Altitude“, a koja se bavi sportom u Denveru, pričao o Jokiću, i tom prilikom pokazao veliku dozu neinformisanosti kada je u pitanju biografija njegovog košarkaša.
On je, naime, tokom intervjua rekao:
– Od kad je došao ovde, igrao je mnogo. Celo leto >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je bio sa nama po dolasku, a kada se sezona završila bio je tu još mesec dana i otišao kući, da se spremi za kvalifikacije za Olimpijske igre. Oni su morali da se bore da bi otišli u Rio. Onda su na tom turniru pobedili, ali su sa Italijom igrali produžetke.
Podsećamo, Srbija je na kvalifikacionom turniru za plasman na Olimpijske igre savladala Portoriko, Angolu, potom Češku u polufinalu, dok je u finalu ponovo naš tim savladao Portoriko, i to 31 poen razlike – 108:77.
Iako je trener Denvera imao pravo u nastavku intervjua, gde je spomenuo da je Jokić imao zaista premalo odmora, pošto je praktično sa Olimpijskih igara i bez odmora otišao u SAD u trening kamp Denvera, zbog čega mu „čvrsto savetuje da odmori ovo leto“, reklo bi se da nije lepo sa njegove strane što koristi taj tip pritiska i sa tolikim omalovažavanjem priča o igranju za reprezentaciju neke zemlje.
A pogotovo što nije Jokića ispoštovao toliko da bar još jednom proveri za koju reprezentaciju njegov košarkaš nastupa.
Čitav intervju posluštajte ovde:

The post JOKIĆEV TRENER POSTAJE SVE MANJE SIMPATIČAN: Pomešao Srbiju i Hrvatsku, pritiska Jokića da ne igra za reprezentaciju… (SNIMAK) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.