JOKIĆ JE KRIVAC: Trener Denvera dobio veliko priznanje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2021, 08:45

JOKIĆ JE KRIVAC: Trener Denvera dobio veliko priznanje!

Zasluženo, nema šta...

Trener Denvera Majkl Meloun proglašen je za najboljeg trenera Zapadne konferencije za mesec April.

Nagetsi su se suočili sa velikim brojem povreda, najpre jedan od bitnijih Džamal Marej u suzama je napustio parket, a zatim su Nagetsi morali i bez Monte Morisa, Vila Bartona, a uprkos tome zabeležili su napredak na tabeli.

Tokom aprila, Jokić i ekipa odigrali su 16 utakmica, ostvarili velikih 13 pobeda i izgubili samo tri puta, međutim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedan od bitnijih razloga zašto je Meloun dobio nagradu je i srpski as.

Jokić vodi Nagetse i bez Mareja, prvi je kandidat za MVP nagradu pa je tako Denver u njegovom sjaju došao do četvrtog mesta na tabeli.

Meloune ovim priznanjem postao prvi trener Nagetsa od 2013. godine koji je dobio laskavo priznanje.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.