Nakon izjave Duška Tošića o razvodu, oglasila se Jelena Karleuša: Demantujem! (FOTO)

Izvor: Svet plus, 27.Maj.2024, 09:35

Nakon izjave Duška Tošića o razvodu, oglasila se Jelena Karleuša: Demantujem! (FOTO)

Duško Tošić, juče je dao izjavu za jedan naš poznati mediji o razvodu sa pevačicom Jelenom Karleušom.
To je bila prva izjava koju je poznati fudbaler dao od kako su počele spekulacije o njihovom razvodu:
- Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno. I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih - izjavio je sportista za Kurir.
Njegova izjava veoma je iznervirala Jelenu Karleušu, koja je na...
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Jelena Karleuša ogovorila na objavu Duška Tošića: Drama oko razvoda se nastavlja (FOTO)

Izvor: Svet plus, 27.Maj.2024

Pop diva Jelena Karleuša oglasila se nakon što je njen suprug, fudbaler Duško Tošić, objavio poruku koja je izazvala pravu medijsku buru. ..U svojoj objavi, Tošić je naglasio da njegovom strpljenju dolazi kraj i da će konačno javnost čuti njegovu stranu priče o kojoj je četiri godine ćutao...Ovaj...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.