„Ćorav slepcu oči daje“: Da li je Srbija „kupila“ glas protiv Rezolucije o Srebrenici za pola miliona dolara?

Izvor: Danas, 27.Maj.2024, 09:20

„Ćorav slepcu oči daje“: Da li je Srbija „kupila“ glas protiv Rezolucije o Srebrenici za pola miliona dolara?

Donacija vlade Srbije Hondurasu radi obnavljanja bolnice nije sporna, ukoliko nije povezana sa glasanjem te države u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija o Rezoluciji o Srebrenici. Ukoliko postoji povezanost, to predstavlja "neprimeren" potez koji se kosi sa suštinom diplomatije, smatraju sagovornici Danasa.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pola kile genocida

Izvor: Danas, 27.Maj.2024

Konačno se završila jedna veoma naporna turneja svesrpskog ludila koje nije želelo da dođe u dodir sa surovom realnošću. Naime, to već sada u ovom trenutku svi znaju, na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija izglasana je Rezolucija o Srebrenici. Za je glasalo 84 zemlje, 19 je bilo protiv, a...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.