‘JOKIĆ DŽONSON’: ‘Stejpls’ centar se poklonio magičnom i zaista neverovatnom Nikoli Jokiću! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Jan.2017, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘JOKIĆ DŽONSON’: ‘Stejpls’ centar se poklonio magičnom i zaista neverovatnom Nikoli Jokiću! (VIDEO)

Nikola Jokić još jednom je demonstrirao silu, ovog puta protiv Los Anđeles Lejkersa.

Navikli smo iz večeri u veče da Rasel Vestbruk ili Džejms Harden su tu oko 30 poena na svakom meču, a polako je svakodnevnica postala i da Nikola Jokić beleži takve rezultate, koji su uistinu bili nestvarni kada se radi o nekom srpskom košarkašu.
‘Magični’ Srbin kako su ga prozvali Amerikanci u prvim redovima ‘Stejlps’ centra imao je originalnog ‘Magičnog’, Megika >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Džonsona, a to mu je, ispostavilo se, bila samo motivacija za još jednu dominantnu partiju.
Jokić je u pobedi Denvera nad Lejkersima postigao 29 poena i uhvatio 15 skokova, a ostvario je i ‘samo’ jednu asistenciju, uz tri blokade za 33 minuta na parketu. Šut iz igre je imao 11/17 i jasno je, ponovo je bio dominantna figura u timu Nagetsa.
Verovali ili ne, Jokić je ostvario ‘dabl-dabl’ učinak 12 puta u poslednjih 19 utakmica. Prava mašina!

(Izvor: youtube / NBA Conference)
Naravno da su komentari na društvenim mrežama vrveli sa imenima Nikole Jokića, ali jedan je ‘pobedio’:
It’s Jokic Johnson. pic.twitter.com/4isTTxEMcT
— Vic Lombardi (@VicLombardi) January 18, 2017

NBA, rezultati:
Bruklin – Toronto 109:119
Majami – Hjuston 109:103
Čikago – Dalas 98:99
San Antonio – Minesota 122:114
Los Anđeles Lejkers – Denver 121:127


 
The post ‘JOKIĆ DŽONSON’: ‘Stejpls’ centar se poklonio magičnom i zaista neverovatnom Nikoli Jokiću! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

IMAO JE OD KOGA DA NAUČI: Maestralna asistencija Nemanje Bjelice (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Jan.2017

Posle Nikole Jokića i Nemanja Bjelica je odlučio da ‘uskoči u kožu Miloša Teodosića’.. . U noći u kojoj je Nikola Jokić bacio gotovo sve igrače u senku svojom maestralnom partijom i novim ‘dabl-dablom’, Nemanja Bjelica se nije previše proslavio.. Proveo je na terenu 25 minuta i za to...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.