Izvor: HotSport.rs, 08.Feb.2016, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEDNOSTAVAN USLOV: Van Gal bi mogao da ostane na Junajtedovoj klupi

Bez obzira na spekulacije da je uprava Mančester Junajteda već pokrenula pregovore sa agentima Žozea Murinja postoji opcija prema kojoj bi Luj van Gal ostao na klupi “đavola” i naredne sezone.

Uslov je vrlo jednostavan – ekipa mora da se plasira u Ligu šampiona odnosno zauzme jedno od prva četiri mesta u Premijer ligi što i nije toliko težak zadatak.
Odnosno trebalo bi da nije težak >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zadatak, ali ako se zna da je Junajted trenutno peti na tabeli sa čak pet bodova manje od četvrtoplasiranog Sitija odnosno šest poena suficita u odnosu na Arsenal i Totenhem dobija se potpuno novi aspekt priče.
Istina taj zaostatak nije nenadoknadiv s obzirom da je do kraja prvenstva ostalo još 13 kola, ali igra koju pokazuje Junajted ove sezone ne obećava mnogo.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.