(VIDEO) TOBDŽIJE PREKINULE SERIJU NEUSPEHA: Dva gola za dva minuta za pobedu Arsenala

Izvor: Kurir, 07.Feb.2016, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) TOBDŽIJE PREKINULE SERIJU NEUSPEHA: Dva gola za dva minuta za pobedu Arsenala

Fudbaleri Arsenala pobedili su na gostovanju ekipu Bornmuta sa 2:0 u utakmici 25. kola Premijer lige.

Arsenal je pitanje pobednika na ovom meču rešio u samo dva minuta. Prvo je Mesut Ozil u 23. minutu pogodio za 1:0, da bi samo minut kasnije novi gol za ekipu Arsena Vengera postigao Aleks Okselejd Čemberlen.

Arsenal je, posle 25 odigranih kola, treći na tabeli Premijer lige sa 48 bodova, koliko ima i drugoplasirani Totenhem, a pet manje od lidera prvenstva, ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Lestera. Todžije su ovim trijumfom došle do pobede u Premijer ligi posle više od mesec dana.

Na drugoj strani, Bornmut je na 15. mestu sa 28 bodova.U narednom, 26. kolu, Arsenal dočekuje Lester, dok Bornmut na svom terenu igra protiv Stouka.



Autor: Agencija BETA,Foto: Reuters

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

REMIJER LIGA: Arsenal srušio Bornmut za manje od dva minuta (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 07.Feb.2016

U prvom meču nedeljnog programa Premijer lige, Arsenal je kao gost savladao Bornmut 2:0 (2:0).. . “Topdžije” su meč rešile za svega dva minuta. Igrao se 23. minut kada je posle centaršuta Žiru glavom loptu spustio do Ozila, a ovaj pogodio za 0:1. Samo nešto više od minut kasnije Ramzi je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.