Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2020, 23:09

Iznenađenje u Holandiji: RKC igrao po taktovima Ole Džona, sin Tventea bacio svoje na kolenima (VIDEO)

Najigraniji par u kladionici MOZZART za ovaj petak nije prošao...

Veliko iznenađenje u Holandiji, još veće za naše kladioce koji su čekali keca u Enshedeu – RKC Valvajk je savladao Tvente sa 2:0 (2:0) kao gost i uzeo prvi trijumf na gostovanjima nekadašnjem šampionu Eredivizije posle osam i po godina!

RKC ne samo da je bacio velikog favorita na kolena, već i kompletan posao završio posle uvodnih pola časa i to u razmaku od samo osam minuta. Gosti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su plesali terenom po taktovima nekada velikog talenta holandskog fudbala i to baš sina Tventea – Ole Džona! Holandski krilni napadač daleko je od fudbala kakav je trebalo da igra po nekim ranijim predviđanjima, ali je RKC sa dve asistencije odveo do važnog trijumfa i prve recke posle šest mečeva bez uspeha u svim takmičenjima.

Očigledno je ogromnu motivaciju imao Ola Džon da se pokaže protiv svog bivšeg kluba i zablista punim sjajem, toliko da je majstorski razigrao Sirila Ngongea u 22. minutu posle nekoliko vrhunskih driblinga i Fina Stokersa u 30. minutu na ukradenu loptu, da mu čak nije bilo ni žao da sve to proslavi onako iz dubine duše.

Tvente je ozbiljno kiksnuo, jer ne samo što je razočarao svoje navijače, već i naše kladioce koji su većinski tokom dana gađali upravo keca i čekali da im jedna od, činilo se, najvećih sigurica dana uveća zaradu...

Celo drugo poluvreme odigrao je i mladi Luka Ilić, koji je u pauzi između dva dela igre odmenio Jesea Boša, ali bez zapaženog učinka.

EREDIVIZIJA – 10. kolo

Petak:

Tvente – RKC Valvajk 0:2 (0:2)

/Ngonge 22, Stokers 30/

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.