Iznenađenje, Juventus i Čelsi pregovaraju oko novog posla!

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2019, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenađenje, Juventus i Čelsi pregovaraju oko novog posla!

Posle Iguaina, mogli bi da dogovore još jedan transfer, u suprotnom pravcu...

Gonzalo Iguain je u Čelsiju, Juventus je objavio detalje dogovora.

Naime, Argentinac će biti na pozajmici koju će Čelsi platiti devet miliona do kraja godine,  sa mogućnošću da ona bude produžena još 12 meseci. Na kraju bi Englezi, ako žele, otkupili "Pipitin" ugovor za oko 36 miliona, koje bi platili u dve godišnje rate.

Nema nikakvih drugih klauzula, praktično je prepisano >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ono što je dogovoreno sa Milanom, pa Juventus niti je šta izgubio, niti dobio.

Ali, sada pokušavaju da pronađu drugi dogovor sa "Plavcima". Naime, žele mladog Danca Kristensena na pozajmicu sa pravom otkupa, pošto bi Mehdi Benatija da napusti klub.

Prema tim informacijama njegov menadžer je pritiskao Juve, ali Italijani ga neće pustiti u Arsenal. Razlog je to što su "Guneri" tražili za Remzija 20 miliona evra, iako će on kao slobodan igrač na leto preći među "Bjankonere".

Marokanac može da ode u jedan od tri kluba koji su poslali ponude, dva sa naftnog Istoka, iz Katara, odnosno Saudi Arabije, i Fulam koji ga takođe želi, ali nudi manji novac nego Arapi, kada je u pitanju ugovor Benatije.

Štoper je u drugom planu u Juventusu, ima 31 godinu, možda je ovo prilika da zaradi ogroman novac, a klub će ga pustiti za sumu od 10 miliona evra, duplo manje nego što su ga platili Bajernu, ali ne u Arsenal ili Marsej, gde Benatija želi da ide.

U tom slučaju, pokušali bi da ubede Čelsi oko Kristensena koji kod Sarija ne dobija šansu, a trener je ljut na Danca koji je u poslednjem meču 15-tak minuta pre kraja napustio svlačionicu...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.