Dan velikih transfera, ozvaničen i Pjontek!

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2019, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan velikih transfera, ozvaničen i Pjontek!

Gotovo je, zvanično je i Pjatek promenio klub.

Domino efekat je nastavljen.

Morata je otišao iz Čelsija, na njegovo mesto je iz Milana stigao Gonzalo Iguain, a na mesto Iguaina u Milan stiže Kšištof Pjontek.

Ovaj napadač koji se dokazao u prvom delu sezone je potpisao ugovor sa Milanom sve do juna 2023. godine.

MIlan se pohvalio ovim pojačanjem na svom zvaničnom sajtu, Pjontek je prošao medicinske preglede i završio posao oko svog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << transfera.

Ekipa sa San Sira je platila oko 40 miliona evra za ovog momka koji je prvi deo sezone igrao u Đenovi.

Može li da nastavi u istom ritmu i u drugom delu sezone?

Da vas podsetimo,danas je i Barselona potrošila 75 miliona evra (uz potencijalnih 15 miliona evra bonusa), pošto je dovela iz Ajaksa Frenkija De Jonga.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Detalji Iguainovog transfera, kolika je otkupna klauzula?

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2019

Iguain je prešao u Čelsi, evo i detalja...Gonzalo Iguain je završio posao...Nakon pozajmice u Milanu u prvom delu sezone, ovaj fudbaler se odlučio da drugi deo sezone provede u Čelsiju, takođe kao pozajmljen igrač...Podsetimo vas, on je i dalje igrač Juventusa, a koliko će klub iz Torina zaraditi?..Do...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.