Detalji Iguainovog transfera, kolika je otkupna klauzula?

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2019, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalji Iguainovog transfera, kolika je otkupna klauzula?

Iguain je prešao u Čelsi, evo i detalja.

Gonzalo Iguain je završio posao.

Nakon pozajmice u Milanu u prvom delu sezone, ovaj fudbaler se odlučio da drugi deo sezone provede u Čelsiju, takođe kao pozajmljen igrač.

Podsetimo vas, on je i dalje igrač Juventusa, a koliko će klub iz Torina zaraditi?

Do kraja ove sezone ništa, a Čelsi ima opciju da produži pozajmicu na dodatnih godinu dana za 18 miliona evra, ili da jednostavno otkupi njegov ugovor za 36 miliona evra koje bi platili u 2 finansijske godine.

Kako vam se sviđa ovaj posao?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dobra vest za "Rosonere" - Vraća se "Bonućijeva" zamena!

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2019, 01:05

Mladi štoper je upisao samo jedan nastup ove sezone...Jedan od transfer trojke koja je letos "prodrmala" Apenine se vraća konačno iz povrede...Klupski lekari kluba iz Milana su najavili povratak Matije Kaldare u trenažni proces...Njihove prognoze su da će bivši igrač Atalante moći da zaigra za...

Nastavak na Sportske.net...

"Pipita" se bacio u akciju! (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2019

Argentinac u novom okruženju...Gonazlo Iguain je juče i zvanično pojačao Čelsi, neće biti u protokolu za večerašnji meč sa Totenhemom, ali je danas ipak obavio prvi trening sa novim saigračima...On je u London stigao iz Juventusa na pozajmicu do kraja sezone, jasno, kao velika želja trenera...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.