Iznenađenje: Hoće li neko najvećeg malera u istoriji fudbala? Ne košta ništa

Izvor: MozzartSport.com, 12.Maj.2017, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenađenje: Hoće li neko najvećeg malera u istoriji fudbala? Ne košta ništa

Holger Badštuber završio sa Bajernom posle 15 godina

Bio je to kad je trebalo zakrpiti rupe. Klub je bio tu za njega kad je trebalo lečiti ga i vratiti na teren. I tako od 2002. do danas. Ne više, jer će se ovog leta razići Bajern i Holger Badštuber.

Jedan od najvećih malera u modernoj istoriji fudbala (teško je pobrojati sve povrede s kojima se suočavao poslednjih sezona) privodi kraju pozajmicu u Šalkeu, ali se po njenom okončanju neće vratiti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Minhen, kako se isprava pretpostavljalo. Štaviše, nemački mediji smatraju da su Bavarci malo izigrali propise, jer fudbaler u završnoj godini ugovora nema pravo da ide na pozajmicu, čak se zimus - kad su ga poslali u Gelzenkirhen - provlačilo da ima ugovor do leta 2018. i da ga je Karlo Ančeloti dao među kraljevskoplave kako bi ovaj imao što više utakmica u nogama.

A onda, danas,, iznenađenje. I ne do kraja jasno objašnjenje Karl Hajnc Rumenigea, izvršnog direktora Bajerna.

Bilo je jasno od starta da će Holger Badštuber, po okončanju pozajmice u Šalkeu, potražiti novi angažman. Najverovatnije u inostranstvu. Bajern mu želi sve najbolje u nastavku karijere i zahvaljuje mu se na 15 godina provedenih u Zebener ulici“, rekao je Rumenige, potvrdivši da višestruki uzastopni šampion neće produžiti ugovor sa 28-godišnjim defanzivcem.

Badštuber je ove sezone odigrao samo 11 utakmica u Bundesligi, jednu za Bajern i deset za Šalke, čiji trener Markus Vajncirl je još juče najavio da sa njim neće biti produžena saradnja.

Zasad nema informacija ko bi mogao da dovede Holgera Badštubera, koji je sa Bajernom osvojio 15 trofeja, iako nije imao bog zna kakav učinak, jer je uglavnom bio rezervista ili na listi povređenih.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.