Izvor: MozzartSport.com, 22.Sep.2021, 04:44

Iz Potosija se vidi luka spasa, Bismark Uba uništo Santa Kruz (VIDEO)

U bolivijskoj Aperturi veliko i vredno slavlje ekipe Marka Sandija - 3:0

Nije bilo lako pre samo mesec dana nositi dres Real Potosija, ali se u situacija u ovom klubu radikalno promenila u poslednjih nekoliko nedelja igranja u bolivijskoj Aperturi. U prethodna tri kola ekipa Marka Sandija osvojila je sadam bodova, što je gotovo polovina od ukupnog broja bodova u dosadašnjih 20 kola (15 bodova), pa se Real izjednačio sa Blumingom, koji ima utakmicu manje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Ceh dobre forme domaćeg tima večeras je platio Santa Kruz, koji je na krilima odlične partije Bismarka Ube, ispraćen sa tri gola u svojoj mreži (0:3). Nigerijski napadač je bio najagilniji tokom čitave utakmice i nerešiva enigma za gostujuću odbranu. Postigao je dva gola i mogao najmanje još dva, ali mu na tome niko u klubu neće zameriti. Ono što je bilo važno za snažnog napadača jeste da prekine niz od četiri utakmice bez postignutog gola, pa je sada na cifri od pet datih golova u ovoj sezoni.

Uba je upravo bio taj koji je rešio pitanje pobednika na stadionu Viktor Agustin Ugarte. Golove je postigao u 23. i 60. minutu, dok je konačan rezultat postavio Hordi Kandija u 79. minutu.

Ekipu Marka Sandija već za čletiri dana očekuje derbi Potosija sa Nasionalom, gde će biti u prilici da krunišu seriju dobrih rezultata, a možda i da pobegnu sa mesta koje vodi u plej-aut. Fenjeraš San Hose je već prežaljen, s obzirom da je kažnjen sa 12 bodova i ima samo jedan remi u dosadašnjih 20 utakmica. Ipak, Real se juri sa Blumingom, a blizu mu je i Real Tomajapo.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.