Istorijsko ludilo u NBA ligi: Dankan otišao u penziju, Gasol dve godine u Sparsima za 30.000.000 dolara!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2016, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istorijsko ludilo u NBA ligi: Dankan otišao u penziju, Gasol dve godine u Sparsima za 30.000.000 dolara!

Neverovatan dan u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu

Gotovo da ne prođe sat vremena, a da iz NBA lige ne stigne neka šokantna vest. Takve su i ove poslednje, koje dolaze iz San Antonija. Prema izveštajima iz Sjedinjenih Američkih Država legendarni Tim Dankan odlučio je da ode u  penziju, a na njegovo mesto ekspresno je doveden španski as Pau Gasol, koji je potpisao dvogodišnji ugovr od 30.000.000 dolara.

Kako javljaju tamošnji mediji, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << legendarni Španac će na kraju prve sezone imati mogućnost potpisa višegodišnjeg ugovora, ali i da postane slobdan igrač. Vest za Dankana još nije zvanična, ali prema informacijama, koje navodno stižu od njegovih bliskih prijatelja, on će tu informaciju uskoro obelodaniti javnosti.

Gasol je ovog leta bio izuzetno tražen, imao je nekoliko prilično unosnih ponuda, ali je ipak prelomio i potpisao za Sparse. On će učestvovati na Olimpijskim igrama za Španiju, a onda se priključiti novom timu. Španac iza sebe ima 15 sezona u najjačoj ligi sveta, dva puta je osvojio šampionski prsten, a šest puta se našao na Ol Star vikendu.

Pre Sparsa Gasol je dve sezone bio član Čikago Bulsa, dok je pre toga sedam sezona bio član Memfisa, odnosno šest Los Anđeles Lejkersa.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Pau Gasol potpisao za San Antonio

Izvor: Beta, 04.Jul.2016

Španski košarkaš Pau Gasol potpisao je dvogodišnji ugovor sa San Antonijom, preneo je danas Jahu sports (Yahoo Sports).Gasol je sa San Antonijom potpisao ugovor vredan 30 miliona dolara. On će na kraju sezone imati mogućnost da produži ugovor sa "Sparsima" ili da ponovo postane slobodan igrač.Ekipa...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.