Novi šok za NBA - Velikan rešio da okonča karijeru! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2016, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi šok za NBA - Velikan rešio da okonča karijeru! (video)

Samo par sati nakon odluke Djurenta koja će promeniti štošta u NBA ligi, košarkaško tlo SAD-a je ponovo doživelo veliki potres.

Tim Dankan više neće oblačiti dres "Mamuza"!

Za razliku od Djurenta koji dres Oklahome više neće nostiti jer je rešio da se "okuša" u žutoj i plavoj kombinaciji Voriorsa, popularni "Timi" će otići u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << penziju.

Govorilo se i ranije o tome, uprkos činjenici da je Dankan produžio ugovor sa Sparsima na još godinu dana.

Sada je cela priča o njegovom povlačenju dobila još više na težini, kako San Antonio Sparsi ulažu sve veće napore kako bi u svoje redove doveli doskorašnjeg centra Čikago Bulsa Pau Gasola.

I poznati američki novinar Adrijan Vojnarovski  je putem svog "Tviter" naloga preneo da legenda NBA lige namerava da se povuče iz aktivnog igranja košarke.

Sources on @TheVertical: One of the NBA's icon's -- San Antonio's Tim Duncan -- leaning strongly toward retirement. https://t.co/Pn7dPafoe4

— Adrian Wojnarowski (@WojVerticalNBA) July 4, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

(FOTO) NOVI ŠOK ZA NBA: Tim Dankan najavio odlazak u penziju!

Izvor: Kurir, 04.Jul.2016

...I ranije se govorilo o povlačenju Dankana uprkos tome što je produžio ugovor sa Sparsima na još godinu dana..Cela pričao o odlasku u penziju dobija još više na težini ako se u obzir uzme činjenica da San Antonio Sparsi ulaži velike napore kako bi u svoje redove doveli doskorašnjeg centra...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.